Succes is niet definitief en falen is geen ondergang.

Succes is niet definitief en falen is geen ondergang   Als wij iets nieuws gaan beginnen in het leven rekenen we altijd op succes. Want dat is de drijfveer om iets te gaan starten Voor een betere toekomst. Zijn zeer enthusiast en blij om i...

Negeer duizenden Redenenen om te Stoppen, er is Maar een Reden Nodig om Ons te Motiveren.

Negeer duizenden Redenenen om te Stoppen, er is Maar een Reden Nodig om Ons te Motiveren   In het leven is het gewoon goede tijden en slechte tijden, soms zit alles mee en een andere keer alles tegen. Maar als we een doel hebben waar we doo...

Waardigheid is Iets dat Niet kan Worden Aangetast.

Waardigheid is Iets dat Niet kan Worden Aangetast   Waardigheid is een waarde die zowel een individuele als een collectieve toepassing heeft op de bevolking van de Global. De spanning tussen het individu en de sociale omgeving wordt in deze...

Het leven is net als een Achtbaan 2015

Het leven is net als een Achtbaan   Wat is ons leven toch mooi en spannend. We weten wat er gisteren is gebeurd maar nooit wat er morgen kan gebeuren. Vandaag zijn we niets en morgen staan wij aan de top of andersom. Wij beleven ze allemaal...

Leven is niet altijd Eenvoudig 2015

Leven is niet altijd Eenvoudig   Als wij iets moeten of willen bereiken is het niet altijd eenvoudig. Niet iedere route die wij gaan zal zonder problemen verlopen. Obstakels kunnen zo maar te voorschijn komen als wij op weg zijn naar ons ein...

Jij zult alleen Weten Wie er om Jou Geeft als er een Storm is.

Jij zult alleen Weten Wie er om Jou Geeft als er een Storm is   Een goed en gezond leven hebben is wat wij allemaal willen in ons leven. Hoe fortuinlijker wij het hebben hoe makkelijker het  is om kennis te maken met nieuwe contacten. Ied...

Vrijheid is Onszelf Bevrijden van Enige Ongerelateerde Zorg.

Vrijheid is Onszelf Bevrijden van Enige Ongerelateerde Zorg   Vrijheid is iets wat wij allemaal nodig hebben om ons ontspannen te voelen, leven in gevangenschap psychisch of formeel is iets want geen blijdschap zal creëren. In een aangegane ...

Vergeet de Huilende Momenten uit het Verleden en Richt ons op het Heden die Ons de Glimlach zal Geven

Vergeet de Huilende Momenten uit het Verleden en Richt ons op het Heden die Ons de Glimlach zal Geven   Goede en slechte ogenblikken we hebben het allemaal al meegemaakt en er is niets om voor te schamen, want we zijn echt niet de enigen er zi...

Het is geen doodlopend proces om kennis te verwerven

Het is geen doodlopend proces om kennis te verwerven   Maar om het te leren is er niet altijd een koninklijke weg. We kunne...

Hier Ben Ik !!!!!!!

Hier ben ik  !!!!!!!   Mooi met al mijn kleuren. En op een onjuist moment met slechte geuren. Maar dat kan de sfeer niet betreuren. Als je naar mij kijkt. Weet ik zeker dat je bezwijkt. De kleuren doen je ogen ontroeren. Betoverende...

Soms Duurt het Langer om onze Droom te Realiseren, maar de Tijd is Niet Echt Belangrijk als we het Willen Vervullen

Soms Duurt het Langer om onze Droom te Realiseren, maar de Tijd is Niet Echt Belangrijk als we het Willen Vervullen   Het valt soms niet mee als we wensen en verlangens hebben maar niet de faciliteiten om alles snel voor elkaar te krijgen. We...

Kapitein aan Boord.

Kapitein aan Boord   Op een boot is er maar een baas en dat is de kapitein. Iedereen moet zijn bevelen en verzoeken opvolgen aan boord. Hij weet als geen ander wat er allemaal aanwezig is op de boot. Zijn kennis is dat alles in goede harmon...

We Beginnen met Niks en Eindigen met Niks.

We Beginnen met Niks en Eindigen met Niks   Geboren worden is een gunst in leven blijven een kunst. De mooiste periode uit ons leven was toen wij geen Geld of bezittingen hadden. Wat was het toen toch gezellig we lachten iedere dag en zond...

Heimwee naar het verleden.

Heimwee naar het verleden   Ik zou zo graag bij jou willen zijn en mis jouw zo. Maar er zijn veranderingen gekomen in mijn leven. Mijn toekomst en werk zijn nu in een ander land. In mijn hart mis ik jou iedere dag en denk ik aan jou. Ik he...

Omweg naar de Waarheid

Omweg naar de Waarheid   De eeuwige waarheden is heel belangrijk in ons leven. Daarvoor openstaan bepaald ook ons karakter en levensrichting in het dagenlijks leven. Voor velen is het soms moeilijk om voor de waarheid uit te komen. De waarh...

Alles heeft zijn Eigen Schoonheid, als We het niet kunnen Koesteren, Laat het Dan niet Omkomen.

Alles heeft zijn Eigen Schoonheid, als We het niet kunnen Koesteren, Laat het Dan niet Omkomen   Er zijn bepaalde mensen die nergens geen waarde aan hechten maar alles en iedereen heeft wel degelijk een belang voor de juiste persoon. Wat voor...

Aanpassen.

Aanpassen.   Dat aanpassingsvermogen hebben om je eigen overal op jouw gemak te voelen. Op alle niveau's mee te kunnen Praten. Van alles iets weten en op de hoogte zijn van het allerlaatste nieuws. Respect geven aan iedereen en het ook te...

Onafhankelijk.

Onafhankelijk   Direct na onze geboorte zijn wij allemaal afhankelijk van anderen. Het word de mooiste tijd van ons leven alles word tot in de uiterste puntjes verzorgd. We hoeven maar te huilen en er word alles aan gedaan om dat te stoppe...

Een Goede Rust is Verplicht om Onze Levenslange Reis Voort te Zetten.

Een Goede Rust is Verplicht om Onze Levenslange Reis Voort te Zetten   We zijn allemaal druk bezig met het organiseren om een goed gevoel te creëren over ons leven dit kan lichamelijk zijn of psychologisch maar het neemt onze aandacht. Con...

Zwemmen.

Zwemmen   Een goede lichamelijk conditie kunt U er van krijgen. De slagen met handen en voeten helpen U boven water te blijven. Het is een kunst om in balans te bewegen met zwemmen. Gelijke slagen laten U sneller verplaatsen door het water....

Lachen met een Goed en Plezierig Gevoel.

Lachen met een Goed en Plezierig Gevoel   Het leven is een emotionele bodemloze put waar we iedere keer weer uit weten te klimmen door de goede momenten die we meemaken in het leven. De positieve gedachten die we op zulke ogenblikken hebben g...

Strand.

Strand.   Strand wat is het toch mooi om ernaar te kijken. En U gedachten te laten bezwijken. Lekker lopen in de natuur dat maakt U leven niet zo zuur. Ook kunt U er gaan zwemmen of een jetski gaan temmen. Lekker liggen zonnen op het w...

Het hebben van een Ware Karakter is Belangrijker dan het Houden van onze Eigen Reputatie

Het hebben van een Ware Karakter is Belangrijker dan het Houden van onze Eigen Reputatie.   Met iets goeds voor de dag komen en daar een reputatie mee opbouwen is iets om trots op te zijn en zal ook toekomstperspectieven geven. Het zal iets z...

Voetbal.

Voetbal.   Voetbal is een mooie sport. 22 Spelers strijden tegen elkaar en spelen maar. Het duurt maar 2 keer 45 minuten en de meeste goals die tellen. Bij ieder goal ringen de bellen en is er een hoop gejoel. Wat is het toch een rare ...

Elimineer onheilspellende gewaarwordingen uit ons leven

Elimineer onheilspellende gewaarwordingen uit ons leven   Goede, slechte en betere tijden. Zoals bergopwaartse, bergafw...

Laten we onze nieuwe dag beginnen en vervolledigen met een natuurlijke gave

  Laten we onze nieuwe dag beginnen en vervolledigen met een natuurlijke gave   Als de nieuwe ...

Houd Altijd de Kaars met Ons die kan Wegvagen onze Duisternis.

Houd Altijd de Kaars met Ons die kan Wegvagen onze Duisternis   Het leven heeft veel mooie kanten en door positief ingesteld te zijn kunnen we er ook het beste van maken. Maar helaas heeft het ook zijn minder leuke en duistere kanten waar iedere...

Honger naar een Maaltijd.

Honger naar een Maaltijd   Sommigen moeten er veel voor doen om te eten. Terwijl anderen alleen maar stil wachten totdat hun maaltijd word gebracht. Wij hebben zo van die periodes in ons leven dat alles tegen zit of mee zit. Veel werk of ...

Voordat we Denken aan Opgeven, niet Vergeten door Welke Reden het zo Lang in Onze Gedachten is Geweest.

Voordat we Denken aan Opgeven, niet Vergeten door Welke Reden het zo Lang in Onze Gedachten is Geweest   Iedereen heeft nu eenmaal andere gedachten en verlangens in zijn leven met dromen die we graag uit willen laten komen. Maar soms zijn onze b...