Schoonheid

Schoonheid is de Zee Schoonheid is het Weer Schoonheid is de Zon Schoonheid is Jouw Gedachten Schoonheid is op je te Wachten Schoonheid is Jouw Liefde Schoonheid is om te Genieten Schoonheid dat ben Jij Het allerbeste toeg...

Eenheid Geeft Ons de Kracht.

Eenheid Geeft Ons de Kracht   Waarom zijn er zoveel verschillende culturen en mensen in onze wereld? En zijn er zoveel verschillende etensgerechten en dranken? Zoveel verschillende onderwerpen om over te leren en andere werkgelegenheden? ...

We Zullen het Geluk niet Vinden als wij Blijven Klagen.

We Zullen het Geluk niet Vinden als wij Blijven Klagen   Iedereen weet dat het niet goed gaat met de economie in de wereld en dat we allemaal een stapje terug moeten doen doordat de onkosten vermeerderd zijn. Maar dat is een financieel plaa...

Met een Juiste Gemoedstoestand, kunnen We de Winnende Formule Visualiseren voor onze Toekomst

Met een Juiste Gemoedstoestand, kunnen We de Winnende Formule Visualiseren voor onze Toekomst   Iedereen weet dat als we niet goed in ons vel zitten dat we waardeloos zijn om onze dagelijkse taken te vervullen laat staan om daarna nog eens iet...

Ontbijten.

Ontbijten.   Een van de belangrijkste dingen in het leven. Wakker worden en je eigen lekker verwennen. Ontbijtje maken en je buik vullen met coffee of thee. Vruchtensap of een proteïne milkshake met een rietje. Opgevolgd door boterham...

We beseffen nooit de waarde van water totdat de bron droog is.

We beseffen nooit de waarde van water totdat de bron droog is   Wij hebben goed geleerd op school en voor een diploma geslaagd, dus we zijn slim. Gaan trots wat doen met onze diploma en gaan aan het werk voor een inkomen. Hoe harder we wer...

Leven voor de Sport.

Leven voor de Sport.   Het is een apart Leven op zich. Vele mensen staan daar niet bij stil. Maar om een Sport op niveau uit te oefenen het is een leven op zich. De Sport heeft U leven in bedwang. Alles wat U doet of U lichaam beweegt ...

Excuses hebben de Neiging om de Betekenis te Verliezen als het Vertrouwen is Gebroken.

Excuses hebben de Neiging om de Betekenis te Verliezen als het Vertrouwen is Gebroken   Jouw wijsheid en verstand gebruiken is zo'n belangrijke factor in het leven. Een kleine vergissing die jij onbewust doet kan levenslang een slecht gevol...

Lachen is ons Beste Medicijn.

Lachen is ons Beste Medicijn   Weinig dingen in het leven zijn plezieriger dan uitgebreid lachen. Verbeteren jouw gevoel in een positieve richting. Veranderen emotionele of slecht humeur naar betere sferen. Geven je weer kracht en moed voor...

Leven is niet altijd Eenvoudig.

Leven is niet altijd Eenvoudig   Als wij iets moeten of willen bereiken is het niet altijd eenvoudig. Niet iedere route die wij gaan zal zonder problemen verlopen. Obstakels kunnen zo maar te voorschijn komen als wij op weg zijn naar ons ein...

Nagels.

Nagels.   Ze zijn er in alle maten en met gaten. U kunt ze in alle kleuren lakken en versieren. En anderen kunnen er om gieren. Het is niet iets wat een Vrouw verbaast. Het brengt haar op de juiste plaats. Mooi zijn al die versieringe...

We Versterken onze Positie als we onze Zwakheden Weten.

We Versterken onze  Positie als we onze Zwakheden Weten   Iedereen heeft zowel sterke als zwakke punten in het leven. Door deze te combineren kunnen we onze positie beter bepalen of indelen in het leven en dat is niet eenvoudig omdat te on...

Hoe Harder we Vallen, hoe Hoger we Terug Kunnen Stuiteren.

Hoe Harder we Vallen, hoe Hoger we Terug Kunnen Stuiteren   Het leven zal nooit zo zijn als hoe wij het in gedachten hebben als het geluk met ons mee is zullen sommige dingen wel uitkomen en kunnen we die zegevieren. Maar meestal is het val...

Woorden zijn niet Voldoende voor Spijtbetuiging, maar onze Daden Zullen het Tonen

Woorden zijn niet Voldoende voor Spijtbetuiging, maar onze Daden Zullen het Tonen.   Dingen verkeerd doen dat kunnen we allemaal en iemand die zegt dat hun alles perfect verrichten zullen we maar beter niet geloven en ervan uitgaan dat ze opsche...

Op Zoek naar de Sleutel voor Succes.

Op Zoek naar de Sleutel voor Succes   Heel wat mensen in onze wereld zijn op zoek naar de succes sleutel. Proberen op deze wijze de juiste deur te openen met daar achter het geluk. Zijn constant bezig om iets nieuws te bedenken wat nog nie...

Het is het Hart dat de Persoon Rijk Maakt.

Het is het Hart dat de Persoon Rijk Maakt   Op deze ongelofelijke grote aardbol zijn heel veel verschillende mensen. Goede en slechte sommigen met intelligentie ook anderen zijn onverstandig. Maar we moeten allemaal samenleven met elkaar o...

Koesteren met Liefde.

Koesteren met Liefde   Als wij van iemand houden willen we goed voor die persoon zorgen. Alles voor hun doen en dit koesteren met onze liefde. Doen alles vanuit ons hart en niets is te veel voor ons. Zijn constant in onze gedachten bezig me...

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar

Laten wij het Doen Voor en Met Elkaar   Bijna iedereen op deze planeet vergeet dat wij allemaal zijn voortgekomen uit twee mensen die van elkaar hielden en door voortplanting eigenlijk één grote familie zijn. Dus vele handen met verschillen...

Financiën onverantwoord laten rondcirkelen kan goddeloosheid openbaren

  Financiën onverantwoord laten rondcirkelen kan goddeloosheid openbaren   Financiën onverantwoo...

Schitterend leven.

Schitterend leven.   Het leven kan zo schitterend zijn. Maar het leven is niet alleen maar gein. Jij moet er zelf veel aan werken. De dingen plannen en bewerken. Zal jouw eigen leven een hoop versterken. De dingen doen geheel vanuit jou...

Ware Liefde is te Offeren zonder Condities.

Ware Liefde is te Offeren zonder Condities   Een onvoorwaardelijke liefde is onbetaalbaar, maar het is ook onmogelijk voor ons om alles wat we hebben te geven voor onze liefde, zonder daar iets voor terug te ontvangen. Zonder liefde zou het leve...

Wachten.

Wachten   Ik ben hier op jou aan het wachten. Het duurt nu al zoveel nachten. Dat zijn al heel veel uren. Dat jij mij voor niks laat gluren. Want ik denk dat jij niet meer gaat komen. En mij alleen maar wil laten dromen. Laten denken d...

Harvest

Harvest Many people only think about Harvest but forgot to sow that they want to leave to others but that is usually not always good because the proverb "Who will harvest sown" is obviously a reason not for nothing. Het allerbeste toegewenst en...

Streef naar Geluk en Niet Stoppen.

Streef naar Geluk en Niet Stoppen   Iedereen is altijd op zoek naar succes en geluk. Sommigen hebben dat in hun genen en anderen moeten er heel veel moeite voor doen. Als we met niks beginnen zal het altijd een race tegen de klok zijn, wan...

Kalm Blijven 2015

Kalm Blijven   Iedere situatie waar wij in komen is het beter om kalm te blijven. Niet in paniek te raken en niet te denken dat U in een paniek situatie onverslaanbaar bent. Kalm blijven en nadenken over de beste oplossing en daarna stappen ...

Richt Ons op goede gedachten, en goede dingen zullen tot ons komen.

Richt Ons op goede gedachten, en goede dingen zullen tot ons komen   Negatief zijn in het leven is niet verstandig we moeten er altijd het beste van maken. Dus ben Positief, doe Positief en alles zal een positieve uitwerking hebben. Met al...

Gescheiden Leven.

Gescheiden Leven   Fantastisch is het leven als alles goed gaat. Samen een toekomst opbouwen met een goed gevoel. Maar het gaat niet altijd goed in het leven tussen twee personen. En de liefde kan overgaan en de rust verstoren in huis. Maa...

Waar het Hart van Vol Is zullen Worden en Acties Bevestigen

Waar het Hart van Vol Is zullen Worden en Acties Bevestigen   De liefde voor iets geeft ons de fijne momenten en gevoelens in het leven waar we van genieten of naar uit kijken. Er kan eigenlijk nooit genoeg liefde in ons leven zijn het is é...

High Five Voor de Vrienschap.

High Five Voor de Vrienschap   Vriendschap is een belangrijk onderdeel in ons leven. Of het nu met familie of vreemden is het bepaald een deel van ons leven. Geeft meer vrolijkheid en verbondenheid in het leven. Vrienden doen dingen samen m...