Boven Wolken.

Boven Wolken.     A whole new world is going to open for us as we are above the clouds. It is bright and light followed by many different shaped clouds. In fine weather with light rays of the sun with multiple colors. Evening by a b...

Onpartijdige Vonnis is Nooit Mensen op hun Uiterlijk Beoordelen

Onpartijdige Vonnis is Nooit Mensen op hun Uiterlijk Beoordelen   Niemand is hetzelfde we zijn allemaal uniek kwa karakter en uiterlijk en soms ziet iemand er angstaanjagend uit en is heel lief of iemand ziet er zeer onschuldig uit en is leven...

Invloeden van buitenaf beslissen onze innerlijke gevoeligheid

  Invloeden van buitenaf beslissen onze innerlijke gevoeligheid   Er kan van alles in ons leven gebeuren z...

Stop om U Zorgen te Maken om Dingen die Buiten Uw Macht Liggen.

Stop om U Zorgen te Maken om Dingen die Buiten Uw Macht Liggen   Er zijn heel wat dingen in de wereld waar wij het niet mee eens zijn. Dingen die gebeuren wat buiten ons boekje gaat en waar we geen vrede mee kunnen vinden. Wat ons kwaad en...

Relaxen.

Relaxen.   Het is iets wat iedereen nodig heeft in het leven. Sommigen onder ons leven in spanning en stres. Hebben hoge verantwoordelijkheid in een bepaalde positie. Of het nu op het werk is of in een persoonlijke relatie met het leven. ...

Huisdieren Zijn voor Velen alleen maar een Deel van Ons Leven, maar Wij zijn hun Alles.

Huisdieren Zijn voor Velen alleen maar een Deel van Ons Leven, maar Wij zijn hun Alles   Wij weten allemaal hoe belangrijk vriendschap is in het leven en ervaren helaas ook hoe weinig vrienden er zijn die alles met ons willen delen. Maar de...

Wees Zuinig op onze Metgezel die onze Goede Punten kan Uitbreiden, Ook wij Zijn Niet Vlekkeloos

Wees Zuinig op onze Metgezel die onze Goede Punten kan Uitbreiden, Ook wij Zijn Niet Vlekkeloos   Bijna niemand wil een eenzaam leven leiden en vind het aangenaam als er plezierige tijden zijn waar veel gelachen en ervaringen worden opgedaan o...

Bewaar nooit Foute Gedachten in Uw Hart.

Bewaar nooit Foute Gedachten in Uw Hart   Denken is iets dat wij allemaal doen in ons bestaan op de Aarde. Daar worden wij ook wel mee geholpen om dat te doen,want als we niet goed zouden nadenken over alles zou ons leven een verkeerde wend...

De band tussen kinderen en ouders is levenslang.

De band tussen kinderen en ouders is levenslang   Ongeveer 9 maanden zijn wij opgegroeid in de buik van onze Moeder. Onze Vader was daar al die tijd de natuurlijke zaadverwekker van en heeft ook mee geleefd naar de geboorte van ons. Na de ...

Verstandig is onze Eigen Piloot te Zijn en Niet de Passagier in Andermans Besturingssysteem.

Verstandig is onze Eigen Piloot te Zijn en Niet de Passagier in Andermans Besturingssysteem   Een ander het voorbeeld laten zijn en hun opvolgen is eenvoudig en kan comfortabel zijn maar kan problemen geven in de toekomst door een verkeerd kar...

Zelfs als de lucht volledig donker is zijn er nog steeds sprankelende sterren in de hemel

  Zelfs als de lucht volledig donker is zijn er nog steeds sprankelende sterren in de hem...

Samen Kijken

Wat is het toch fijn om samen te genieten en te kijken naar een ander en er van te leren. Leren is iets wat we iedere dag doen in het Leven. Ervaringen is het beste of het Slechste om iets te leren in ons dagelijkste Leven. Het bepaalt een groot d...

Liefde in de lucht.

Liefde in de lucht   Weten we allemaal waar we aan beginnen? En waar is het allemaal om begonnen. Als wij dat nu eens eerst hadden geweten. Dan had niemand ons op andere gedachten kunnen brengen en pijn gedaan. Het was toen toch zo Fijn sa...

Is liefde oneindig ?

  Is liefde oneindig ?   Ja liefde is oneindig en soms niet te bereiken. Het ligt niet zomaar voor het grijpen. U moet er veel voor doen en vooral voor die eerste Zoen. Doen geloven in die ander kan moeilijk zijn. En soms doe s...

We hebben de vrede op een schone aarde in eigen handen

  We hebben de vrede op een schone aarde in eigen handen Maar dan moeten we er wel allemaal eensgezind aan werken.
Gezame...

Vrijheid is de Ultieme Sleutel naar Geluk

Vrijheid is de Ultieme Sleutel naar Geluk   Independentie en nergens aan verbonden zijn zonder verplichtingen te hebben en vrijblijvend vanuit ons hart iets kunnen vragen of antwoorden is een vorm van vrijheid. Met open gedachten zonder na te...

Ieder kan onjuist starten en bij besef zijn leven herstellen

  Ieder kan onjuist starten en bij besef zijn leven herstellen   Ons verleden komt niet meer terug, maar we k...

De meest Waardevolle Dingen zijn Gratis maar worden Slecht Onderhouden door ons

De meest Waardevolle Dingen zijn Gratis maar worden Slecht Onderhouden Veel dingen in ons leven hebben zoveel waarde dat ze onbetaalbaar zijn en wij krijgen het gratis, want er is geen valuta in de wereld waar wij dat mee zouden kunnen betalen. De ...

Pijn kan een Goede Leraar zijn, maar Laat het ons Nooit Verslaan.

Emotionele Pijn kan een Goede Leraar zijn, maar Laat het ons Nooit Verslaan   Te oud om te leren zijn we nooit, daar worden we bijna dagelijks mee geconfronteerd in de media of in ons Prive leven. Leren is een goede basis in ons leven hoe mee...

We Ontmoeten Personen niet per Ongeluk, ze zijn Bedoelt om Onze Weg in het Leven te Kruisen.

We Ontmoeten Personen niet per Ongeluk, ze zijn Bedoelt om Onze Weg in het Leven te Kruisen   Het lijkt wel of sommige ontmoetingen in ons leven gewoon zo moesten zijn om weer eens wakker geschud te worden. En ons weer eens te laten beseffe...

Voor Succesvol in het Leven te Zijn is het Beter dat onze Personaliteit of Idee Uniek Is.

Voor Succesvol in het Leven te Zijn is het Beter dat onze Personaliteit of Idee Uniek Is   Als er één schaap over de dam is dan volgen er meer is een leuk spreekwoord. Maar als we geen volger willen zijn en ons eigen leven willen leiden en ...

Doe Niet bij Anderen wat Jij Zelf niet zou Willen Aanvaarden.

 Doe Niet bij Anderen wat Jij Zelf niet zou Willen Aanvaarden   Het is allemaal zo simpel in het leven om het gezelliger  en aangenamer te maken. Sommigen willen dat anderen maar alles moeten accepteren en als het bij hun gebeurd zijn ze ...

Als we de Mensen om Ons Heen Gelukkig kunnen Maken Zal dit de Voldoening aan ons Geven

Als we de Mensen om Ons Heen Gelukkig kunnen Maken Zal dit de Voldoening aan ons Geven.   Als we graag een éénzaam leven willen zonder vrienden, moeten wij vooral teveel aan onszelf denken en anderen hun levenswijze en gedachten niet begrijp...

Veiligheid.

Veiligheid.   Het is zo belangrijk in ons leven. Om ons alle veiligheidsmaatregelen te geven. Een ongeluk zit in een klein hoekje. En het gaat ook zo verkeerd. Dat is teminste wat ik heb geleerd. Je eigen voorbereiden op het ergste. ...

Probeer om een Low-Profile Persoon te Zijn, Maar doe de Dingen met een Grote Ambitie

Probeer om een Low-Profile Persoon te Zijn, Maar doe de Dingen met een Grote Ambitie   Als we gezond zijn en het goed met ons gaat financieel zodat we de rekeningen kunnen betalen en extra dingen kunnen doen, hebben we niets te klagen en behor...

Uw dagelijkse leven.

Uw dagelijkse leven.   Iedereen wil vooruit streven in het leven. Een bepaalde positie of level verbeteren en aanpassen. Uw stand verhogen in de sociale communiteit. Meerdere contacten leggen voor U en met Uw gekende vaardigheden. Uitb...

Twijfel nooit aan Jouw eigen Vermogen voor Succes te Behalen

Twijfel nooit aan Jouw eigen Vermogen voor Succes te Behalen   Er is veel onzekerheid en twijfel onder de mensen in de wereld. Maar velen hebben juist wel vele kwaliteiten en kennis om succes te kunnen behalen. En blijven maar twijfelen om...

Nagels.

Nagels.   Ze zijn er in alle maten en met gaten. U kunt ze in alle kleuren lakken en versieren. En anderen kunnen er om gieren. Het is niet iets wat een Vrouw verbaast. Het brengt haar op de juiste plaats. Mooi zijn al die versieringe...

Het is niet nodig om een kunstenaar te zijn voor de schoonheid in alles te zien

  Het is niet nodig om een kunstenaar te zijn voor de schoonheid in alles te zien   Bij te...

Een boodschap in de Fles 2015

Een boodschap in de Fles   Allemaal hebben we wel eens een probleem wat wij met niemand kunnen of willen delen. Lopen daar dan dagen, weken, maanden of jaren mee in de rondte. Zijn door ook constant mee bezig en voor durend zet het ons aan h...