Soms word ons Doorzettingsvermogen Beloont

Soms word ons Doorzettingsvermogen Beloont   Elkeen weet dat zonder moeite te doen en het maakt niet uit voor wat, want er zal niets gebeuren als wijzelf geen actie ondernemen. Alles wat wij willen of gedaan krijgen zullen wij de kracht en ge...

Elke Grote Ontdekking Komt Voort uit een Gedurfd Karakter om Eraan te Beginnen

Elke Grote Ontdekking Komt Voort uit een Gedurfd Karakter om Eraan te Beginnen   Als we ideeën hebben maar er nooit iets meedoen en het alleen maar meeslepen in onze gedachten kunnen we de werkelijke ontdekking daarvan nooit ontmoeten. All...

We hadden niet de Keuze van de Plaats waar wij Vandaan Kwamen, maar kunnen Kiezen welke Richting Veder te Gaan in ons Leven

We hadden niet de Keuze van de Plaats waar wij Vandaan Kwamen, maar kunnen Kiezen welke Richting Veder te Gaan in ons Leven   We worden allemaal op verschillende plaatsen geboren en meestal groeien wij daar ook op wat een groot deel de wortels...

Onszelf Beperkingen Opleggen in het Leven zal op de Lange Duur Beloont Worden

Onszelf Beperkingen Opleggen in het Leven zal op de Lange Duur Beloont Worden.   We hebben allemaal wel eens de neiging om boven onze stand te leven en hogere uitgaven te doen dan we kunnen of gewend zijn door luxer en ontspannen te genieten. ...

Probeer niet de Duivel te zijn in Jouw Leven.

Probeer niet de Duivel te zijn in Jouw Leven   Om bruut te doen en anderen te kleineren of problemen te maken is erg gemakkelijk in het leven. Maar jij zult dan terecht nooit geliefd worden bij anderen of een vriendschap opbouwen met die pe...

Wie niet Sterk is Moet Slim zijn in het Leven

Wie niet Sterk is Moet Slim zijn in het Leven   In het leven kunnen we niet alle talenten hebben. Als we er al een paar hebben mogen we al in onze Handen klappen van plezier. Kunnen ons gelukkig prijzen en hebben iets gratis van de natuur ge...

Een Goede Rust is om Ons voor te Bereiden op een Langere Reis.

Een Goede Rust is om Ons voor te Bereiden op een Langere Reis   Vaak zijn we te gehaast en willen graag al onze tijd iets te doen hebben als is het maar met een boek lezen of ergens over nadenken. Gelukkig is rusten voor een ieder op een an...

Bekentenis van de Liefde.

Bekentenis van de Liefde   Gevoelens van de liefde kunnen wij allemaal tonen. Als jij oog contact met iemand hebt kunnen we de gevoelens al voelen. Dat is positief of negatief, misschien hebben wij hier niet. Na een mondelinge conversatie k...

Authentiek karakter is beter dan het handhaven van een reputatie

  Authentiek karakter is beter dan het handhaven van een reputatie   Met iets voldoening gevent aan ander...

Een Slechte Persoon zijn Excuses Zullen Nooit Stoppen.

Een Slechte Persoon zijn Excuses Zullen Nooit Stoppen   Wij allemaal maken fouten in ons leven en doen dat onbewust. Maar er zijn ook personen die bewust fouten maken en anderen kwetsen. Die geen genade hebben met wat ze anderen aandoen ma...

Wensen.

Wensen.   Velen onder ons hebben wensen en ideeen. Zijn bereid op tot het uiterste te gaan om een ander zijn wens te vervullen. Willen graag die ander verrassen en overdonderen met geluk en liefde. Hun wens in vervulling laten gaan en Jou...

Iedereen heeft Minstens één Zielsverwant nodig, want Eenzaamheid kan onze Grootste Vijand Zijn

Iedereen heeft Minstens één Zielsverwant nodig, want Eenzaamheid kan onze Grootste Vijand Zijn   Als we iedere dag 24 uur alleen thuis zouden zitten raken we waarschijnlijk psychisch in de problemen. Alles zelf doen en niemand om het plezie...

Wie Zaaide met Tranen in de Ogen zal Degene zijn die het Laatste Lacht Tijdens het Oogsten

Wie Zaaide met Tranen in de Ogen zal Degene zijn die het Laatste Lacht Tijdens het Oogsten. D...

Soms Gebeuren er Wonderen, dus Verlies Nooit je Hoop.

 Soms Gebeuren er Wonderen, dus Verlies Nooit je Hoop   Het leven is als een achtbaan wanneer alles wat minder gaat gebeuren er vaak altijd onverwachts dingen in ons leven waar we niet op voorbereid zijn. Krijgen opeens problemen met de fa...

Wie Zaaide met Tranen in de Ogen zal Degene zijn die het Laatste Lacht Tijdens het Oogsten

Wie Zaaide met Tranen in de Ogen zal Degene zijn die het Laatste Lacht Tijdens het Oogsten   Dat het niet altijd roze geur en maneschijn in het leven is daar hoeven we niet om te gaan discussiëren, want daar zullen we het allemaal wel mee een...

Onwetendheid is het Wapen voor Zelfvernietiging, Beter blijven wij Uit de Buurt van Het

Onwetendheid is het Wapen voor Zelfvernietiging, Beter blijven wij Uit de Buurt van Het Onwetendheid is het Wapen voor Zelfvernietiging, Beter blijf Uit de Buurt van Het. Helaas kunnen we niet alles weten en zijn onze hersens gelimiteerd tot hetgee...

Weet onze Limiet.

Weet onze Limiet   Beheersing is een heel voornaam iets in een mensen leven. Iedereen verliest wel eens de controle en dat is ook helemaal niet erg. Maar wij moeten wel onze limiet weten anders dan loopt het uit de hand. En kan het schade...

De Wortels in je leven.

De Wortels in je leven.   U wordt geboren en begrijpt het allemaal niet. In het begin ziet U ook helemaal niks. Na drie maanden begint U te kijken om U heen. En begint U zich te verrijken met wat U ziet. Maar begrijpen doet U het niet....

Hoe kan dat Gebeuren.

Hoe kan dat Gebeuren.   Wat is er mis gegaan alles leek zo goed. Hoe kon dat gebeuren ik zie alleen maar bloed. Mijn hart is verscheurd en ben nu alleen. Waarom ging jij nu weg en verliet me als lucht. Ons leven was een sprookje dat da...

Symbool van de liefde.

Symbool van de liefde.   Een symbool van de liefde zijn rode rozen. Om ze in ontvangt te nemen kan ons laten blozen. Een super goed gevoel geven ,omdat er iemand is die van ons houd. Het zien van de rozen in de handen van een ander kan on...

Laat het Slechte Verleden niet onze Onnodige Last zijn, wij Leven om Vooruit te Gaan en niet Achteruit

Laat het Slechte Verleden niet onze Onnodige Last zijn, wij Leven om Vooruit te Gaan en niet Achteruit   Achterom kijken naar de waardeloze momenten uit het verleden is verloren tijd en zal geen vreugde geven maar alleen een onprettig gevoel e...

Vooruitlopen op Feiten Beperkt Onze Druk.

Vooruitlopen op Feiten Beperkt Onze Druk   De mogelijkheden met veel dingen is sterk verbetert door de digitale wereld. Het verspreiden van een urgente gebeurtenis of bericht naar de andere kant van onze wereld is in seconden gebeurd en lev...

Bij een Wonder Veranderd de Gelovigheid van de Mens

Bij een Wonder Veranderd de Gelovigheid van de Mens   Sommigen personen geloven niet in wonderen maar anderen leven ervan, want hoop doet leven en verricht wonderen. Als wij in alles wat er met ons gebeurd of om ons heen gebeurd daar de posit...

Onze Intelligentie is het Beste te Koppelen met de Ambitie.

Onze Intelligentie is het Beste te Koppelen met de Ambitie   Onze ogen zien vaak dingen iets sneller met een blijde blik dan onze gedachtegang waar in wij geïnteresseerd zijn. Maar dat wil nog niet altijd zeggen doordat het onze aandacht e...

Ons Leven is Als een Stok Kaarten wij Weten Nooit de Volgende Kaart

Ons Leven is Als een Stok Kaarten, we Weten Nooit de Volgende Kaart. We zijn niet allemaal helderziende dus voor de me...

Een Medelevend Gevoel voor de Medemens zal ons het Ultieme Geluk Geven

Een Medelevend Gevoel voor de Medemens zal ons het Ultieme Geluk Geven Het lijkt erop dat iedereen bang is geword...

Accept de Uitdagingen in het Leven, want het is de Gave om Ons te Helpen Groeien.

Accept de Uitdagingen in het Leven, want het is de Gave om Ons te Helpen Groeien   Uitdagingen zijn niet altijd goed in ons leven, want er is iets te verliezen bij het niet volbrengen of overwinnen ervan. Maar soms hebben we geen keuze en wor...

Ons leven is een lange reis, ben bereid ervoor te gaan of ons terug te trekken in elke situatie

  Ons leven is een lange reis, ben bereid ervoor te gaan of ons terug te trekken i...

Deze ene Persoon die het Onvoorwaardelijk Is

Deze ene Persoon die het Onvoorwaardelijk Is   Niemand hoeft er meer langer over na te denken. Ben het helemaal eens met me eigen hart en lichaam. De gevoelens die er zijn voor die ene persoon is het helemaal en gaan door me gehele lichaam h...

Het is het Hart dat de Persoon Rijk Maakt.

Het is het Hart dat de Persoon Rijk Maakt   Op deze ongelofelijke grote aardbol zijn heel veel verschillende mensen. Goede en slechte sommigen met intelligentie ook anderen zijn onverstandig. Maar we moeten allemaal samenleven met elkaar o...