De beproeving in het leven zal ons alleen maar verbeteren, dus ben er niet verbitterd over

  De beproeving in het leven zal ons alleen maar verbeteren, dus ben er niet verbitterd ...

Laten We Onze Aarde een Betere Toekomst Geven Tezamen.

Laten We Onze Aarde een Betere Toekomst Geven Tezamen   Er is nu zoveel ergernis in de wereld dat als we een krant lezen of de televisie aanzetten er alleen maar slecht nieuws is. Waardoor we zelf ook ongerust en gefrustreerd worden, want n...

Onschuldig als de nacht , stralen als de zon , ruiken als een bloem geeft ons hart de positieve kracht

  Onschuldig als de nacht , stralen als de zon , ruiken als een bloem geeft...

Eenheid Geeft Ons de Kracht.

Eenheid Geeft Ons de Kracht   Waarom zijn er zoveel verschillende culturen en mensen in onze wereld? En zijn er zoveel verschillende etensgerechten en dranken? Zoveel verschillende onderwerpen om over te leren en andere werkgelegenheden? ...

Ogen Worden Nutteloos als Twee Harten Blind Worden.

Ogen Worden Nutteloos als Twee Harten Blind Worden   Wat is het toch mooi om verliefd te zijn op de persoon die niet meer uit onze gedachten verdwijnt en bij oog contact onze bloed sneller laat stromen en zo onze hartspier laat overwerken. ...

Woorden zijn Soms niet Voldoende voor Spijtbetuiging, maar onze Daden Zullen het Tonen

Woorden zijn Soms niet Voldoende voor Spijtbetuiging, maar onze Daden Zullen het Tonen Dingen verke...

We Moeten met Iemand Zijn die het Beste uit Ons kan Halen.

We Moeten met Iemand Zijn die het Beste uit Ons kan Halen   Ieder mens is in zijn leven opzoek naar iets speciaals in een persoon maar die zijn als een speld in een hooiberg te vinden. Maar "op ieder potje past een dekseltje" dus voor ieder...

Om de Schoonheid in alles Te Zien Betekent niet dat het Nodig is om een Kunstenaar te Zijn

Om de Schoonheid in alles Te Zien Betekent niet dat het Nodig is om een Kunstenaar te Zijn  Bij tegenslagen weten we hoe hard het leven kan zijn en als wij op dat moment niet positief zijn worden we geconfronteerd met een onaangename levenscyclus. ...

Als ieder Mens op Aarde die het zich kan Permitteren een Bijdrage Levert aan Armoede Zal het er ook Niet meer Zijn

Als ieder Mens op Aarde die het zich kan Permitteren een Bijdrage Levert aan Armoede Zal het er ook Niet meer Zijn.   Er is meer armoede dan rijkdom op deze aardbol,maar als de miljardairs die bijna niet meer weten wat zij met hun geld moeten ...

Onszelf Altijd met Anderen Vergelijken zal Onze Tevredenheid Verminderen.

Onszelf Altijd met Anderen Vergelijken zal Onze Tevredenheid Verminderen   Collationeren is iets wat volledig overbodig is, want iedereen is verschillend en niemand is exact hetzelfde. Er zal altijd baas boven baas zijn of minderen dat is nu ee...

We Moeten grote Kracht te Verduren Hebben als het Leven ons de Moeilijkheden Laat Zien.

We Moeten grote Kracht te Verduren Hebben als het Leven ons de Moeilijkheden Laat Zien   Onze ouders geven ons zo'n beschermde opvoeding dat we op de meeste dingen in het leven al voorbereid zijn. Ze hebben alles met al hun eigen levenserva...

Het hebben van een Ware Karakter is Belangrijker dan het Houden van onze Eigen Reputatie

Het hebben van een Ware Karakter is Belangrijker dan het Houden van onze Eigen Reputatie.   Met iets goeds voor de dag komen en daar een reputatie mee opbouwen is iets om trots op te zijn en zal ook toekomstperspectieven geven. Het zal iets z...

Minder Verwachten Zal Ons een Aangenaam Leven Geven.

Minder Verwachten Zal Ons een Aangenaam Leven Geven   De meesten onder de bevolking hebben veel verwachtingen van het leven, vooral als we bepaalde opleidingen gedaan hebben of gaven bezitten. Maar "hoge bomen vangen veel wind" en dan kan h...

Elke Belofte zal Nutteloos zijn Wanneer het Niet kan worden Voldaan.

Elke Belofte zal Nutteloos zijn Wanneer het Niet kan worden Voldaan   Steeds meer proberen mensen elkaar tevreden te stellen met mooie woorden en beloftes, maar een belofte maakt schuld en wanneer we die niet kunnen nakomen is zwijgen beter ...

Plezier.

Plezier.   Plezier in het leven dat is wat wij willen beleven. Doen wat wij willen zonder al te veel zorgen. Denken aan de dag van morgen Maar leven vandaag. Vandaag doen wat we morgen niet meer kunnen. Dat is iets wat niet zal lukken , ...

Maken we onze Droom Waar of Blijven wij door Dromen

Maken we onze Droom Waar of Blijven wij door Dromen.   Een sterke wilskracht en doorzettingsvermogen is alles wat we nodig hebben in het leven om onszelf een verbeterde plaats te geven in deze maatschappij. Het zal waarschijnlijk niet de plaa...

Gerechtigheid kan Ons overal mee Naartoe Nemen, Zonder dat zal Onze Vooruitgang worden Belemmerd vanaf het Allereerste Begin.

Gerechtigheid kan Ons overal mee Naartoe Nemen, Zonder dat zal Onze Vooruitgang worden Belemmerd vanaf het Allereerste Begin   Eerlijkheid zal altijd winnen in het leven, er is alleen één groot problemen dat wij altijd sneller een slachtof...

Succes is Verre van Ons Bereik als we Ons Altijd in de Comfortabele Zone blijven Bevinden.

Succes is Verre van Ons Bereik als we Ons Altijd in de Comfortabele Zone blijven Bevinden. So...

We Moeten Proberen te Zoeken naar de Gelegenheid om Uit een Crisis te Blijven.

We Moeten Proberen te Zoeken naar de Gelegenheid om Uit een Crisis te Blijven   Een leven zonder problemen is onmogelijk maar veel dingen kunnen we zelf controleren en kiezen om wel of geen risico's te nemen. Het is daarom ook bijna onmogel...

Er is Atijd een Zilveren Voering in Elke Moeilijke Situatie.

Er is Atijd een Zilveren Voering in Elke Moeilijke Situatie   Dat niet alles wat blinkt goud is zullen we allemaal al wel ontdekt hebben en verschillende teleurstellingen daardoor al ondervonden hebben. Dat we dachten dat het allemaal wel goe...

Negeer die Mensen die Jouw Woorden niet Waard zijn en Concentreer op Ons eigen Leven.

Negeer die Mensen die Jouw Woorden niet Waard zijn en Concentreer op Ons eigen Leven   Wij ontmoeten veel mensen in ons leven en sommige daarvan worden goede vrienden. Bij anderen hebben we verschillende gevoelens en gedachten het merendeel...

Iets Waardevols zal Moeten Doorstaan ​​met Grote Uitdagingen en Eindeloze Inspanning om dit te Bereiken.

Iets Waardevols zal Moeten Doorstaan ​​met Grote Uitdagingen en Eindeloze Inspanning om dit te Bereiken   Iedereen heeft dromen en we streven er allemaal naar om deze doelbestemming te bereiken. Onze droom zal ook niet zomaar uitkomen, ...

Geen Verzekering voor Warmte.

Geen Verzekering voor Warmte.   Koud is het allemaal wat ik daar nu zie. Het is allemaal ijs aan de wanden. Zo koud dat jij je eigen niet kan verbranden. Je kunt er niet op lopen. Alleen maar naar beneden glijden vanaf je dijen. Klapp...

Jij Blaast mijn Hart weg.

Jij Blaast mijn Hart weg   Toen ik jou voor de eerste keer zag wist ik gelijk dat jij diegene bent. Het gevoel dat op dat moment door mij lichaam ging is moeilijk op te schrijven. Maar ik had die gevoelens nog nooit eerder in mijn leven me...

Een Oog voor een Oog zal de Hele Wereld Blind Maken.

Een Oog voor een Oog zal de Hele Wereld Blind Maken   In de wereld verlangt iedereen  naar een goede toekomst met vrede en welvaart. We zijn allemaal beheerst bezig om het allemaal zo goed mogelijk te doen met een goed gevoel en blijdschap...

Blijf dicht bij mijn Hart

Blijf dicht bij mijn Hart   Liefje wat moet ik nu zonder jou nog verder doen in dit leven. Heel mijn leven is alleen nog maar gebaseerd op het samen zijn met jou. Ik ga met jou slapen en ik sta met jou op. Als ik droom dan droom ik alleen...

Ahhahahh Jij denkt daar zo over.

Ahhahahh Jij denkt daar zo over.   Je zet mij aan het denken van wat ik daar nu zie. Ik kan me ogen niet geloven. In me gedachten voel Ik me bedrogen En kan het ook niet begrijpen. Waarom doe je dit nou. Als ik zo kijk voel ik rilling...

Road

Road Sometimes they are wide roads sometimes they are small you have them with gutters and holes we can talk about long we can be long and short run but now there are other times. Let me ride on a Red road like this. With you sit next to me th...

Altijd Blijven Streven om Boven de Hemel uit te Komen, als de Hemel Onze ultieme Limiet is

Altijd Blijven Streven om Boven de Hemel uit te Komen, als de Hemel Onze ultieme Limiet is. Do...

Als het niet Mogelijk is om het Antwoord in onze Geest Direct te Vinden, een Wijs Persoon is altijd Bedachtzaam met hun Open-Minded Denken

Als het niet Mogelijk is om het Antwoord in onze Geest Direct te Vinden, een Wijs Persoon is altijd Bedachtzaam met hun Open-Minded Denken   In het leven zijn er helaas niet altijd direct oplossingen voor bepaalde gevallen en dan moeten wij da...