De Beste Manier om de Toekomst te Voorspellen is het Zelf te Creëren.

De Beste Manier om de Toekomst te Voorspellen is het Zelf te Creëren   Iedereen is op zoek naar een goede toekomst voor zijn dierbaren en zichzelf. Maar niemand kan zijn eigen toekomst voorspellen, dus het is niet verstandig als we blijven...

Het Hoofdstuk van ons Jaarboek is net Begonnen, Laten we het Opvullen met Interessante Verhalen voor Prachtige Herinneringen

Het Hoofdstuk van ons Jaarboek is net Begonnen, Laten we het Opvullen met Interessante Verhalen voor Prachtige Herinneringen   Het nieuwe jaar is net begonnen en we hebben ons al dingen gewenst en voorgenomen, nu is het aan onszelf om er het b...

Zuinigheid is de Moeder van de Welvaart.

Zuinigheid is de Moeder van de Welvaart   De juiste balans en beheersing vinden in onze levensbehoeften is geen gemakkelijke taak. Teveel uitgeven en boven onze stand leven is iets wat eerder het geval is en om dat onder controle te houden ...

We hebben de Keuze om Niet te Abonneren op Negatieve Mensen om ons Heen waarvan hun Aanwezigheid alleen onze Geest zal Aantasten

We hebben de Keuze om Niet te Abonneren op Negatieve Mensen om ons Heen waarvan hun Aanwezigheid alleen onze Geest zal Aantasten   Er zijn bepaalde personen op deze planeet die totaal nutteloos zijn om die in onze vriendenkring te accepteren, ...

Zorg Altijd voor ons Ontluikende Verlangen naar Succes, dan zijn We op het Vertrekpunt om de Uiteindelijke Doelstelling te Gaan Bereiken

Zorg Altijd voor ons Ontluikende Verlangen naar Succes, dan zijn We op het Vertrekpunt om de Uiteindelijke Doelstelling te Gaan Bereiken   Een open landschap met het zien van alleen maar zand, dan de akker zo bewerken dat de grond rijp genoeg ...

Onze positie vandaag is niet van belang als we richting bepalen

Onze positie vandaag is niet van belang als we richting bepalen   De gekozen richting waar we nu naar op weg zij...

Dapperheid.

Dapperheid.   Je moet moedig zijn om de uitdaging aan te gaan. Sterk in je schoenen staan en weten wat jij wilt. Voor niks uit de weg gaan en op de trein rails blijven die maar een richting kent. De richting blijven gaan die jij gekozen...

Water.

Water   Steeds meer hebben we grotere regen buien in de wereld. Zoveel water dat in sommige landen wij niet meer weten hoe het snel af te voeren. Het water is vloeibaar en creeert zijn eigen weg en zorgt voor grote problemen. De klimaat ver...

We Hoeven niet te Twijfelen aan Onszelf, want Alles Gebeurt met een ​Reden.

We Hoeven niet te Twijfelen aan Onszelf, want Alles Gebeurt met een ​Reden   Als we gaan terug kijken op ons leven en er goed over nadenken, ontdekken we dat er veel van geleerd hebben en dat vele dingen ons een ander inzicht op het leven he...

Soms moeten We onze Ziel Vullen en Vervullen om Verdere Stappen in het Leven te Nemen.

Soms moeten We onze Ziel Vullen en Vervullen om Verdere Stappen in het Leven te Nemen   Er zijn van die periodes dat we kans hebben om in de ontwikkelingsstadia te zijn en het zo serieus nemen zodat we er vierentwintig uur van de dag mee bezig...

Iedere Keer als we Geconfronteerd worden met Onze Angst, Krijgen we Weer de Moed en de Kracht.

Iedere Keer als we Geconfronteerd worden met Onze Angst, Krijgen we Weer de Moed en de Kracht   Waarom is het toch allemaal zo moeilijk in het leven en maken Mensen het zo moeilijk voor elkaar terwijl als we samen werken alles beter gaat. C...

Soms zijn we Machteloos op de Belangrijkste Momenten van Ons Leven

Soms zijn we Machteloos op de Belangrijkste Momenten van Ons Leven.   Ons leven kan vlekkeloos verlopen maar er zullen ook ogenblikken zijn dat wij met onze handen in de haren zitten doordat wij het even niet meer zien zitten van ellende. Op ...

Lelijk.

Lelijk.   Wat ben U toch Lelijk !!!!!!! Hoe komt U daar nu bij ? Zien U ogen dat niet ? Helemaal Zwart ja dat klopt !!!!!!! Maar hoe kunt U nu tegen mij zeggen dat ik Lelijk ben. Kunt U in me hart kijken dan. Weet U iets over mij of ...

Laat Angst ons Nooit Tegenhouden om door te Gaan met het Prachtige Levens Avontuur.

Laat Angst ons Nooit Tegenhouden om door te Gaan met het Prachtige Levens Avontuur   We kunnen Groot, sterk en overheersend zijn maar we hebben allemaal de angst in ons, het kan door voorzichtigheid, onzekerheid of ongerustheid zijn maar het i...

Lichamelijk Trainen Geeft voor de Korte Termijn Kracht, maar Training voor de Hersens Bied Eeuwige Kennis

Lichamelijk Trainen Geeft voor de Korte Termijn Kracht, maar Training voor de Hersens Bied Eeuwige Kennis.   We zijn nooit te oud om te leren en eigenlijk worden we iedere dag wijzer door onze ervaringen en betere opvattingen over het leven en...

Hartstocht.

Hartstocht   Liefde is waar we allemaal naar verlangen en wat wij ook hartstochtelijk nodig hebben. Twee handen die ons om armen en verwarmen lieve woorden fluisteren in onze oren. Dat is alles wat we willen horen en ondervinden zo'n ervar...

Laten we onze nieuwe dag beginnen en vervolledigen met een natuurlijke gave

  Laten we onze nieuwe dag beginnen en vervolledigen met een natuurlijke gave   Als de nieuwe ...

Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen

Onszelf Overgeven aan Anderen kan Soms een Hoge Tol Eisen.   In ons leven hebben wij allemaal een kruiwagen nodig om een grote berg zand makkelijker te verplaatsen, zonder hulp zal alles langzamer gaan en moeilijker. Een helpende hand toereiken ...

Een goede Relatie is Wanneer we Verwachten Minder en Doen Zelf Meer.

 Een goede Relatie is Wanneer we Verwachten Minder en Doen Zelf Meer   Met een relatie is het net even iets anders als zaken doen. In de zakenwereld zal een succesvolle zaken persoon weinig investeren en veel winst terug verwachten  en oo...

Samen aan de Joviale Koffietafel

Samen aan de Joviale Koffietafel   Heerlijk is het om samen te genieten met onze Geliefde, Familie of Vrienden aan de koffietafel te zitten . Praten over het verleden en de toekomst tezamen of met zijn allen, we komen meestal woorden tekort...

Wees Niet Bang om van de Trap te Vallen, want het Uitzicht Vanaf de Top is Altijd Mooier.

Wees Niet Bang om van de Trap te Vallen, want het Uitzicht Vanaf de Top is Altijd Mooier.   Hoe hoger we staan des te groter is wat onze ogen kunnen waarnemen en als we geen hoogte vrees hebben zal het voortreffelijk mooi zijn. Om dat uitzi...

Het Leven is een Veel te Kort om in een Verkeerde Richting te Gaan.

 Het Leven is een Veel te Kort om in een Verkeerde Richting te Gaan   Iedereen bepaalt in zijn eigen leven welke richting de beste is voor een goede loopbaan. Maar velen onderons maken een verkeerde beslissing door de omstandigheden waarin...

Dromen Blijven Altijd in ons Geheugen totdat we Handelen om ze Realiteit te Maken.

Dromen Blijven Altijd in ons Geheugen totdat we Handelen om ze Realiteit te Maken   Dromen zijn bedrog is een gezegde, maar als we een mooie droom hebben en ernaar streven om hem te laten uitkomen kan het wel eens een levens belangrijke vera...

Vitamines.

Vitamines.   Vitaminen hebben we nodig in ons leven en lichaam. Vitamines zijn chemische verbindingen die onze lichaams delen nodig hebben om goed te functioneren. Zonder deze vitaminen kunnen we rekenen op een slechte gezondheid.  Ze ...

Wij zijn met Vele Culturen op deze Wereld en hebben Allemaal dezelfde Wensen

Wij zijn met Vele Culturen op deze Wereld en hebben Allemaal dezelfde Wensen.   Het is soms onvoorstelbaar hoeveel verschillende rassen er op deze aardbol zijn met een verschillende denkwijze en opvoeding. Als wij op straat lopen of in de med...

De toekomst is binnen ons Bereik.

De toekomst is binnen ons Bereik   Alles wat wij nu doen heeft te maken met onze toekomst. Het gaat een positieve of negatieve invloed hebben op ons leven. Dit is iets wat wij zelf kunnen bepalen en indelen. Alles hebben wij zelf onder cont...

Radiate

Radiate Rays in Life and change your Dark Side Rays you can believe in it Rays everyone is looking Rays give you more joy Rays give you more opportunities Radiant light is always there at the end of the Tunnel Rays Believe only i...

Courage ontstaat als we het vandaag beter doen dan gisteren

  Courage ontstaat als we het vandaag beter doen dan gisteren   Onszelf accepteren en observeren over ons doen...

Ben niet Ontdaan over Wat we Hebben Verloren, Want er is Altijd een Regenboog na de Regen.

Ben niet Ontdaan over Wat we Hebben Verloren, Want er is Altijd een Regenboog na de Regen   Als het leven alleen maar bestond uit overwinningen, winsten en voordelen behalen zou het veel gemakkelijker en meer ontspannen zijn. Was er meer geld te...