We moeten vaker nederigheid gebruiken

  We moeten vaker nederigheid gebruiken   De kunst in het leven is als we ons eigen overal thuis voelen en ons kunnen aanpassen aan ...

Wachten.

Wachten   Ik ben hier op jou aan het wachten. Het duurt nu al zoveel nachten. Dat zijn al heel veel uren. Dat jij mij voor niks laat gluren. Want ik denk dat jij niet meer gaat komen. En mij alleen maar wil laten dromen. Laten denken d...

Bestemd voor Elkaar.

Bestemd voor Elkaar.   Schat wij zijn het leven en toekomst. De toekomst voor ons beiden. Dit kunnen we toch niet vermijden. De liefde die we samen voelen. En samen liggen kroelen. Dat kan toch geen toeval zijn. Wij maken elkander bl...

Ware Vriendschap is als We na Woede Snel weer Vrede met Elkaar Hebben

Ware Vriendschap is als We na Woede Snel weer Vrede met Elkaar Hebben.   Wij zijn allemaal oud en wijs genoeg dat we weten dat iedere persoon andere opvattingen en een eigen mening over iets heeft ingegeven door en op zijn gedachten. Dat wij ...

De Beste Relatie is als we een Boezemvriend, Wederhelft, Vreedzame Plaats en Rechterhand zijn voor onze Partner

De Beste Relatie is als we een Boezemvriend, Wederhelft, Vreedzame Plaats en Rechterhand zijn voor onze Partner.   Meer dan zeven miljard mensen op deze aardbol dus keuze is erin overvloed, maar om nu in deze omvangrijke populatie de persoon t...

Eten met een ge-Liefde.

Eten met een ge-Liefde. Wat kan jou nog een beter gevoel geven dan verliefd te zijn ? En hoe is het gevoel dan van diegene waar jij verliefd op bent als jij dat ook kan tonen. Uitnodigen om bij jouw thuis te komen eten en dan alles tot in de puntj...

Vrijheid van Meningsuiting is Goed maar we Moeten wel onze Grenzen Kennen

Vrijheid van Meningsuiting is Goed maar we Moeten wel onze Grenzen Kennen.   Vrijheid is blijheid, dat is natuurlijk iets wat waar is als wij kunnen doen wat er in onze gedachten opkomt zonder er daarna zorgen of problemen over te hebben zal d...

Water.

Water   Steeds meer hebben we grotere regen buien in de wereld. Zoveel water dat in sommige landen wij niet meer weten hoe het snel af te voeren. Het water is vloeibaar en creeert zijn eigen weg en zorgt voor grote problemen. De klimaat ver...

Gemakkelijk Vergiffenis Schenken zal Ons de Vrede Geven

Gemakkelijk Vergiffenis Schenken zal Ons de Vrede Geven.   Als wij onze ervaringen zouden laten spreken zouden we kunnen horen dat een leven zonder moeilijkheden onmogelijk is en een onvoorstelbare wens. We zullen niet altijd hoeven te prober...

Het Strand.

Het Strand.   Het is er mooi en staat veel wind. Waardoor je gemoedsrust en vrede vind. Hetgene wat je ogen zien geeft een warm gevoel. Het warme zand aan je voeten en de mensen die jouw groeten. Al die warmte om je heen laat je de goedh...

Als het niet Mogelijk is om het Antwoord in onze Geest Direct te Vinden, een Wijs Persoon is altijd Bedachtzaam met hun Open-Minded Denken

Als het niet Mogelijk is om het Antwoord in onze Geest Direct te Vinden, een Wijs Persoon is altijd Bedachtzaam met hun Open-Minded Denken   In het leven zijn er helaas niet altijd direct oplossingen voor bepaalde gevallen en dan moeten wij da...

Een Mens wil Altijd meer maar een Gelukkige Persoon is Diegene die in Voor en Tegenspoed Altijd Dankbaar Is

Een Mens wil Altijd meer maar een Gelukkige Persoon is Diegene die in Voor en Tegenspoed Altijd Dankbaar Is.   Het leven kan erg veel voldoening aan ons geven maar kan tegelijkertijd ook ondraaglijk ingewikkeld zijn zodat wij een overweldigend...

Het Moment dat we in Staat zijn om de Zwaarste Tijd van het Leven te Doorstaan, zijn wij al de Grootste Winnaar van Onszelf Geworden

Het Moment dat we in Staat zijn om de Zwaarste Tijd van het Leven te Doorstaan, zijn wij al de Grootste Winnaar van Onszelf Geworden   Het is Ons misschien nog niet opgevallen dat iedereen slechte tijden meemaakt of onplezierige momenten, omda...

Verlies geen tijd met pijnlijke herinneringen uit het verleden.

Verlies geen tijd met pijnlijke herinneringen uit het verleden   Wij leven in het heden en niet meer in het verleden daar leefde wij eerst in. Velen spreken altijd over het verleden hoe goed en gezellig het was. Vroeger was het een andere ...

Denken aan Morgen

Maakt U maar geen zorgen voor zeker komt er een Morgen. met Regen of Zonneschijn , Sneeuw of ijs er zal er zeker een zijn. Niemand weet wat er Morgen zal gebeuren en heeft volop wensen en plichten.  Waardoor Je anders kunt denken en je eigen een ...

Perfectie Voor het Leven.

Perfectie Voor het Leven   Iedereen wil graag perfect zijn in het leven. Maar niemand in het leven is perfect. Iedereen maakt onherstelbare fouten in zijn leven. Waardoor perfectie uigesloten word. Iets perfect doen kunnen wij allemaal. E...

Creativiteit is Oneindig.

Creativiteit is Oneindig   Er zijn individuen op deze wereldbol die af en toe hun eigen vervelen en niet weten wat te doen, maar een creatieve eenling zal daar altijd een alternatief voor hebben. Creatieve personages zullen altijd een uitwijk...

Zuiverheid is de Kracht van Genegenheid om Elkaar Genade Te kunnen Geven

Zuiverheid is de Kracht van Genegenheid om Elkaar Genade Te kunnen Geven   Problemen is Iets waar niemand op wacht en graag wil dat die ver buiten de deur blijven, want dat geeft alleen maar emotionele benauwdheid en frustraties. Als het bij ...

De Veiligste Plek voor mij is om te Verblijven in jouw Hart.

De Veiligste Plek voor mij is om te Verblijven in jouw Hart   Meerdere dingen in mijn leven zijn er al aan mij voorbij gegaan. Iedere keer moest ik weer de harde waarheid van het leven inzien. Vertederd en vernederd ging het leven toch wee...

Kleine Dingen.

Kleine Dingen   Het zijn niet altijd de grote dingen die de pijnen veroorzaken. Iets kleins kan soms meer pijn veroorzaken dan wij denken. Ons gevoel kan een onberekenbare pijn veroorzaken. En kan soms een oorzaak van iets van niets zijn. ...

Radiate

Radiate Rays in Life and change your Dark Side Rays you can believe in it Rays everyone is looking Rays give you more joy Rays give you more opportunities Radiant light is always there at the end of the Tunnel Rays Believe only i...

Als we Vastzitten in een Dieptepunt, altijd Blijven Vertrouwen dat we in Staat zijn om eruit te komen.

Als we Vastzitten in een Dieptepunt, altijd Blijven Vertrouwen dat we in Staat zijn om eruit te komen   Vertrouwen in anderen hebben is iets heel voornaams in ons leven maar er over beschikken om het in onszelf te hebben is uitmuntend. Zelfve...

Laten we de Architect van Ons Eigen Levensplan Zijn.

Laten we de Architect van Ons Eigen Levensplan Zijn   Velen willen graag voor ons beslissingen nemen maar dat is niet zo'n goed plan. Het is beter om zelf de touwtjes in handen te nemen en zelf die beslissingen te nemen of ze nu juist of ve...

Het Materiaal van de Grote Kampioen bestaat uit Dromen en Verlangen met een Onstuitbare Visie in Gedachten

Het Materiaal van de Grote Kampioen bestaat uit Dromen en Verlangen met een Onstuitbare Visie in Gedachten   Soms verwachten we teveel van het leven en denken weleens dat dingen vanzelf gaan maar dat is een illusie, want zonder moeite zullen w...

Oost West Thuis Best

Oost West Thuis Best   Velen van ons verblijven in andere steden of landen. Maar dit is een maand met bepaalde feestdagen erin die we liever thuis vieren. Samen met family en vrienden bij elkaar komen om samen weer te herenigen. Samen aan...

Wij Moeten Geloven in Onszelf als Niemand Anders dat Doet.

Wij Moeten Geloven in Onszelf als Niemand Anders dat Doet   Wij weten allemaal dat er personen in ons leven verschijnen die niet onze vriend willen zijn maar uit zijn op het verbeteren van hun eigen leven. Als we succesvol zijn in het leven...

Als we Willen Oordelen over Iemand Zorg dan Eerst dat we Zelf Perfect Zijn.

Als we Willen Oordelen over Iemand Zorg dan Eerst dat we Zelf Perfect Zijn   Het moment dat we hier beginnen te lezen zijn wij als zo wijs dat we allang weten dat er niemand perfect is. Dat iedereen fouten maakt en dat uiterlijke schoonheid...

Als Wij de Minderbedeelden in het Leven zijn, is een Kans het Enige wat we Echt Nodig hebben maar geen Medelijden

Als Wij de Minderbedeelden in het Leven zijn, is een Kans het Enige wat we Echt Nodig hebben maar geen Medelijden   Iedereen is de gelukkige bij de geboorte van hunzelf  als een nieuwe unieke bewoner in zijn land waar hij of zij de nationalit...

Op Zoek naar de Sleutel voor Succes.

Op Zoek naar de Sleutel voor Succes   Heel wat mensen in onze wereld zijn op zoek naar de succes sleutel. Proberen op deze wijze de juiste deur te openen met daar achter het geluk. Zijn constant bezig om iets nieuws te bedenken wat nog nie...